fredag 1 februari 2013

Uppdatering sovrum

Jo, en välbehövlig paus i från allt vad heter renovering & inredning det har jag haft i några veckor, men nu börjar det klia lite smått i fingrarna. Kanske skulle man.. eller om man..

Vi har köpt en "ny" dörr (ny för oss, men gammal & ser likadan ut som den in till sovrummet) som ska vara i ett av rummen på ovanvåningen, men vi väntar på leverans. Det där med att frakta saker genom Sverige är inte det lättaste har vi märkt. Det är ju inte så att man klistrar på ett frimärke & skickar iväg en dörr med posten precis. Men snart är den (förhoppningsvis) hos oss. Då tror jag nog att lite sug efter att bygga väggar, måla & stå som arbetsledare här hemma visar sig igen :)

Lite nytt har hänt i sovrummet dock. Vår plan var att platsbygga hyllor & backar för förvaring på ena kortsidan. Men eftersom vi redan hade en byrå i vårt gamla sovrum, som rymde mycket kläder så bar vi upp den för att prova. Så den blev stående där, perfekt att kunna ha backar på hjul bakom med sådant som inte används så ofta.




Då är det fredag igen, jobb ikväll, men sen är det en helt ledig helg, som ska tillbringas med fint besök :)
Hoppas att ni får en bra helg!
Kram Emelie

Inga kommentarer: